light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etiketter innen ulike bransjer

Etiketter innen Industri

Etiketter kan synes å være et enkelt produkt som ikke gjør mye vesen av seg, men behovet for tydelig merking er stort innen mange områder, ikke minst innen industri. Etiketter brukes til logistikk og lagerhåndtering, men også i sluttproduktet. Hvilken type etikett man trenger varierer stort avhengig av hvilken bransje man befinner seg i innen industrisegmentet.

Uansett hvilket produkt etiketten skal sitte på eller hvilket miljø den skal brukes, finner vi en løsning.

Les mer
Industry segment
Linje
Etiketter for klær

Etiketter innenfor Handel

Innen handel er varemerket viktig, men etiketter brukes først og fremst som informasjonsbærer. Innen motebransjen er det vanligst at man bruker en hengetikett av kartong samt vaskeråd og tekstilbånd, mens det innenfor konstruksjon passer bra med ryttere som er en type etikett som gjør det mulig å henge opp produktet.

Handelen blir stadig mer digital, og forbruket flyttes fra de fysiske butikkene til digitale kanaler. Krav til korrekt merking, varemerkebeskyttelse og sporbarhet blir stadig viktigere.

Les mer
Linje

Etiketter innen Logistikk

Innen logistikk brukes oftest enkle og utrykte etiketter i og med at fokus er informasjon. Valg av heftemiddel er viktig, ettersom de ikke må falle av. Det vanligste materialet er thermo eco med et hotmelt-lim.

Les mer
Etiketter for logistikk
Linje
Emballasje bilindustrien

Etiketter i bilindustrien

En bil er satt sammen fra omtrent 12.000 komponenter, og bilprodusenter håndterer en kompleks kjede med mange underleverandører. Alle deler må ha en riktig merking i form av lesbarhet, holdbarhet og ensartethet. Etiketter brukes til logistikk og lagerstyring, men også i sluttproduktet. Noen merking må tåle et tøft miljø i lang tid.

Les mer
Linje
loading symbol