light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etiketter innen Bilindustrin

Emballasje bilindustrien

Behov​

En bil monteres sammen av ca. 12 000 komponenter, og bilprodusentene håndterer en kompleks kjede med mange underleverandører. Alle deler må ha riktig merking med hensyn til lesbarhet, holdbarhet og ensartethet. Etiketter brukes til logistikk og lagerhåndtering, men også i sluttproduktet. Noe av merkingen må tåle et tøft miljø over lang tid. ​

Løsning​

En stor del av behovet dekkes av en holdbar grunnetikett der all variabel informasjon behandles hos kunden med Thermo Transfer printere. Det kreves en nøye utvalgt kombinasjon av syntetisk materiale og fargebånd som skaper en meget slitesterk merking. Akrylatlim er å foretrekke på grunn av sin lange levetid. 

Linje

Bilindustri - Bildelmontering

Behov​

Bilmonteringsanlegg demonterer biler som skal skrotes, og gjenvinner alle funksjonelle deler/komponenter. Reservedelene merkes, lagerføres og registreres i en nasjonal database. Bilverkstedene kan søke i databasen og kjøpe disse delene. Reservedelene som skal merkes, består av ulike metaller, glass, plast og stoff, og enkelte overflater kan dessuten være oljete. En utfordring er at merkingen skal sitte på og være lesbar i mange år. ​

Løsning​

Vi har utviklet en hengeetikett i et slitesterkt kartongmateriale av PP. Informasjon om reservedelen kan skrives ut hos kunden med et etsende fargebånd. Hengemerket har et hull som gjør det mulig å feste det til reservedelen. Dette er en klebefri løsning som er skreddersydd for bransjens behov.

Merking av reservedeler fra biler
Linje
Merking av bildekk

Bilindustri - dekk

Behov​

Bedrifter som håndterer og lagerfører bildekk har behov for å merke disse på en holdbar måte.

Løsning​

Dekketiketter krever et lim med ekstrem hefteevne. Store mengder av hotmelt lim gjør at etikettene kan festes på denne tøffe overflaten. Det er en utfordrende trykkprosess å konvertere en så stor mengde lim.

Linje
Tom rad
loading symbol