light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etiketter innenfor Handel

Handel - Mote

Behov​

Mange klesprodusenter har en global produksjon og det kan være behov for å merke produktene allerede hos produsentene. Etikettene brukes først og fremst som informasjonsbærere, men varemerket er også viktig, og det er svært viktig at PMS-fargen ikke avviker. Vaskeanvisningene inneholder viktig informasjon og finnes naturligvis på de fleste plagg. ​

Løsning​

En hengetikett av kartong kan være en svært god løsning. En grunnetikett som produseres i Borås og deretter trykkes med variabel informasjon i en Printshop nær kundens produsent og leveres «just in time». Når produktene når det europeiske markedet, er fargene ensartede og merkingen korrekt. Vi produserer og leverer alle typer etiketter som er optimale for bransjens behov: hengeetiketter, selvklebende etiketter og vaskerådsetiketter.

Vi kan også ta hånd om ulike etikettløsninger som optimerer leveringsflyten fra produksjon og transport, til lager og levering til fysiske butikker og
e-handel. RFID er en elektronisk etikett som, når den er korrekt håndtert og med riktig systemløsning, kan gi hvert plagg en unik identitet og mulighet til å legge til informasjon. En løsning som kan generere sikrere logistikkløsninger i en kompleks digital verden.

Etiketter for klær
Linje
Etiketter for netthandel

Handel - E-handel

Handelen blir stadig mer digital, og forbruket flyttes fra de fysiske butikkene til digitale kanaler. I tillegg er produksjonen global, noe som stiller store krav til fleksible leveranser. Krav til korrekt merking, varemerkebeskyttelse og sporbarhet blir stadig viktigere.

Med våre selvklebende etiketter laget for e-handel personifiserer du enkelt emballasjen din. Se eksempel på her.

Les mer om vårt konsept innen E-handel eller kontakt oss via skjemaet nedenfor hvis du vil ha mer informasjon. 

Linje

Handel - Konstruksjon/Byggevarehandel

Behov

Mange bedrifter innen trelast-, jernvare- og byggevarehandelen har et stort produktsortiment. Det er en utfordring å få dette merket på en tydelig, korrekt og lettnavigert måte. Det er viktig at hele produktet er synlig for forbrukerne.

Løsning

En måte å løse dette på er å arbeide med familier/grunnetiketter. Denne artikkelunike informasjonen kan håndteres med excel-filer og leveres komplett fra trykkeriet, eller trykkes hos kunden på nøytrale grunnetiketter.

Ryttere er en type etikett som gjør det mulig å henge produktene på pigg i butikk.

Etikett for byggebransjen
Tom rad
loading symbol