Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etikettproduksjon

I vårt trykkeri lages grunnlaget for intelligente etiketter. Med etiketter er mulighetene til å eksponere varemerket deres gjennom hele emballasjeflyten ubegrenset. Utnytt dem smart og kreativt, så øker dere eksponeringen mange tusen ganger.

I etikettproduksjonen løfter vi fram varemerker hver dag. Her trykker vi alle typer etiketter, alt fra vaskeråd og enkle, nøytrale etiketter til varemerkefremmende etiketter og avanserte budskap i firefargers trykk.

Boxon er en av få FSC-sertifiserte etikettprodusenter i Norden. Med dette sertifikatet kan vi garantere at våre etiketter og vår produksjonsvirksomhet oppfyller FSC-standarder. Etiketter med FSC-markeringer garanterer at produktet kommer fra en skog som forvaltes på en ansvarlig måte.

Se filmen fra vår FSC-sertifiserte produksjon.

Vi ligger teknisk i framkant og trykker selvsagt både tradisjonelt og digitalt, lange serier og korte. Samtlige etiketter leveres på rull eller falset for enkelt å kunne lastes inn i skriveren din.

Uansett hvilket produkt etiketten skal sitte på eller hvilket miljø den skal befinne seg i finner vi en løsning. Vår materialkunnskap er stor, og produksjonsmulighetene er fleksible.

Høyforedlede etiketter, kartong og hengeetiketter, eller etiketter med variable data - mulighetene er store og produksjonen effektiv.

Kontroll over etikettproduksjonen

Printshopen er en annen del av vårt etikettilbud. Mange kunder innser fordelene med å gi oss kontroll over hele etikettproduksjonen og gir oss tilliten til å ta hånd om trykkingen. Vår enkle og nøyaktige rutiner sikrer kvalitet og leveringstider. Informasjon om hav som skal trykkes, opplag og leveringstid går via data eller tekstfil til vår database. Ferdigtrykte etiketter sorteres, pakkes, merkes og leveres til produksjonssteder og lager helt etter dine ønsker.

Relatert innhold

Etiketter med tryk

Etiketten blir en vesentlig del av markedsføringen der fleksible ideer hurtig skal kunne lanseres.

Utfordringer

I møtet med kunden får vi verdifull informasjon om hvilke behov og utfordringer som finnes.

Muligheter

Digital trykkteknologi gjør det mulig å være kreativ, innovativ og skille seg ut med en etikett.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*