Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etikettproduksjon

Egen produksjon av etiketter

Boxon Production AB - vårt eget trykkeri

Med vår egen FSC-sertifiserte produksjon legger vi grunnlaget for intelligente etiketter. Her fremhever vi varemerker hver eneste dag, og vi trykker alle typer etiketter.

Etiketter gir ubegrensede muligheter til å eksponere varemerket gjennom hele emballasjeflyten. Utnytt dem smart og kreativt, så blir eksponeringen uendelig mye større.

Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer!

Se filmen
Linje

Bærekraftig materiale

Ønsker dere hjelp til å finne et etikkettmateriale som både er mer bærekraftig, og som også fremmer deres produkt? 
Vi jobber daglig med å finne nye holdbare alternativer. Sammen med våre kunder har vi begynt vår reise ved å suksessivt bytte ut nåværende materialet til et mer bærekraftig materiale. I tillegg til å bytte ut materialet ser vi også over hvilke leveringsalternativer man har, og optimerer bestillingene. Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe til med å velge riktig etikettmateriale, og hvordan vi sammen kan optimeres deres bestillinger?

Ta kontakt med oss!   

Linje

Fleksible utskriftsalternativer

Vi ligger teknisk i framkant og trykker selvsagt både tradisjonelt og digitalt, lange serier og korte. Samtlige etiketter leveres på rull eller som falset for enkelt å kunne lastes inn i skriveren din.

Uansett hvilket produkt etiketten skal sitte på eller hvilket miljø den skal befinne seg i finner vi en løsning. Høyforedlede etiketter, kartong og hengetiketter, eller etiketter med variable data – alt er mulig. Vi har stor materialkunnskap og fleksible produksjonsmuligheter.  

Les mer
Linje

Kontroll over etikettproduksjonen

Printshopen er en annen del av vårt etikettilbud. Det finnes mange fordeler med å gi Boxon ansvar for hele etikettproduksjonen og printingen. Våre nøyaktige rutiner sikrer kvalitet og leveringstider. Informasjon om hva som skal trykkes, opplag og leveringstid går via data eller tekstfil til vår database. Ferdigtrykte etiketter sorteres, pakkes, merkes og leveres til produksjonssteder og lager helt etter dine ønsker.

Tom rad
Tom rad
Linje
loading symbol