light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etikettproduksjon

Egen produksjon av etiketter

Boxon Production AB - vårt eget trykkeri

Med vår egen FSC-sertifiserte produksjon legger vi grunnlaget for intelligente etiketter. Her fremhever vi varemerker hver eneste dag, og vi trykker alle typer etiketter.

Etiketter gir ubegrensede muligheter til å eksponere varemerket gjennom hele emballasjeflyten. Utnytt dem smart og kreativt, så blir eksponeringen uendelig mye større.

Kontakt oss gjerne, så forteller vi mer!

Se filmen
Linje

Bærekraftige materialer

Vil dere ha hjelp til å finne et etikettmateriale som både beskytter miljøet og fremhever produktet?
 
Vi jobber daglig med å finne nye bærekraftige alternativer. Sammen med kundene våre har vi begynt gradvis å bytte ut eksisterende materialer med mer bærekraftige.

I tillegg til å bytte ut materialer må vi også se gjennom leveringsalternativer og optimalisere antall bestillinger. Er du interessert i å høre mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å velge riktig etikettmateriale, og hvordan vi sammen kan optimalisere bestillingene deres? Ta kontakt med oss!

 

Linje

Fleksible trykkemuligheter

Vi ligger teknisk i forkant og trykker selvsagt både tradisjonelt og digitalt, lange serier og korte. Samtlige etiketter leveres på rull eller falset for enkelt å kunne settes inn i skriveren din.

Uansett hvilket produkt etiketten skal sitte på, eller hvilket miljø den skal befinne seg i, finner vi en løsning. Vår materialkunnskap er stor, og produksjonsmulighetene er fleksible. 

Høyforedlede etiketter, kartong og hengeetiketter, eller etiketter med variable data – mulighetene er store og produksjonen effektiv.

Les mer
Linje

Kontroll over etikettproduksjonen

Printshopen er en annen del av vårt etikettilbud. Det finnes mange fordeler med å gi Boxon ansvar for hele etikettproduksjonen og printingen. Våre nøyaktige rutiner sikrer kvalitet og leveringstider. Informasjon om hva som skal trykkes, opplag og leveringstid går via data eller tekstfil til vår database. Ferdigtrykte etiketter sorteres, pakkes, merkes og leveres til produksjonssteder og lager helt etter dine ønsker.

Tom rad
Tom rad
Linje
loading symbol