, Skriv ut etiketter på rull | Etikett trykkeri - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etikettproduksjon

I vårt trykkeri skapes grunnlaget for intelligente etiketter som eksponerer varemerket ditt gjennom hele emballasjeflyten.

Det finnes uendelige muligheter til å være kreativ når det gjelder etikettproduksjon. Boxon trykker alle typer etiketter, fra vaskeråd og enkle, nøytrale etiketter til varemerkebyggende etiketter og avanserte produksjoner i fire farger.

Boxon Produktion AB er en av få FSC-sertifiserte etikettprodusenter i Norden. Med dette sertifikatet kan vi garantere at våre etiketter og vår produksjonsvirksomhet oppfyller FSC-standarder og at råvaren kommer fra en skog som forvaltes på en ansvarlig måte.

Se filmen fra vår FSC -sertifiserte produksjon.

Linje

Vi ligger teknisk i framkant og trykker selvsagt både tradisjonelt og digitalt, lange serier og korte. Samtlige etiketter leveres på rull eller som falset for enkelt å kunne lastes inn i skriveren din.

Uansett hvilket produkt etiketten skal sitte på eller hvilket miljø den skal befinne seg i finner vi en løsning. Høyforedlede etiketter, kartong og hengetiketter, eller etiketter med variable data – alt er mulig. Vi har stor materialkunnskap og fleksible produksjonsmuligheter.  

Linje

Kontroll over etikettproduksjonen

Printshopen er en annen del av vårt etikettilbud. Det finnes mange fordeler med å gi Boxon ansvar for hele etikettproduksjonen og printingen. Våre nøyaktige rutiner sikrer kvalitet og leveringstider. Informasjon om hva som skal trykkes, opplag og leveringstid går via data eller tekstfil til vår database. Ferdigtrykte etiketter sorteres, pakkes, merkes og leveres til produksjonssteder og lager helt etter dine ønsker.

Tom rad

Relatert innhold

designet etiketter til flasker

Etiketter med tryk

Etiketten blir en vesentlig del av markedsføringen der fleksible ideer hurtig skal kunne lanseres.

Utfordringer

I møtet med kunden får vi verdifull informasjon om hvilke behov og utfordringer som finnes.

Muligheter

Digital trykkteknologi gjør det mulig å være kreativ, innovativ og skille seg ut med en etikett.

Tom rad