light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Utskriftsteknikker

Digitaltrykk

I en verden der kundenes krav endres i et stadig raskere tempo og det stilles høyere krav til kjøpsopplevelsen, blir det stadig viktigere å profilere varemerket. Det gjelder å skille seg ut med unike produkter, ideer og løsninger!

Den digitale trykketeknologien gjør det mulig å kombinere høy kvalitet og lav pris. Samtidig får du større fleksibilitet til å endre layout, og de kreative mulighetene er større.

Benytt gjerne våre grafiske formgivere som hjelper til med design av originaler.

Tom rad
Trykkteknologi

HP Indigo/HP Indigo 6K

Vi har lenge sett fordelene med digital trykketeknologi og de positive løsningene som dette innebærer for oss og kundene våre. Flott design, sikker fargegjengivelse og variabelt trykk skaper gode forutsetninger for at dere, kundene våre, skal oppnå et fremgangsrikt salg av produktet deres. Vi har ulike produksjonsmetoder med optimale løsninger for både eksisterende og kommende krav. Ulike løsninger som genererer stor fleksibilitet med tanke på for eksempel design og levering.

Med den nyeste teknologien fra HP Indigo og HP Indigo 6K tilbyr vi trykk av høyeste kvalitet. Vi kombinerer flere typer trykk uten dyre omstillinger – raskt, fint og helt variabelt.

Les mer om HP Indigo 6K
Linje
loading symbol