light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Pakking

Pakking er en kritisk flyt i mange bedrifter, der fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet. Ved å produsere emballasjen på stedet, integrert i pakkeprosessen og ved behov, blir mulighetene utvidet.  

Kostnadsbesparelser og redusert miljøpåvirkning 

En utfordring som mange bedrifter står overfor er behovet for et variert sortiment av emballasjeløsninger. Produktene som skal pakkes, kommer i flere formater, noen ganger i flere hundre forskjellige. Ved å integrere produksjonen av emballasje direkte i bedriften oppnår dere både kostnads- og tidsbesparelser, men også en mer miljøvennlig håndtering. Blant annet påvirkes transport- og lagerkostnadene positivt, samtidig som negative miljøpåvirkninger reduseres. 

Linje
BoxOnDemand

Pakking på stedet 

Det finnes en rekke forskjellige løsninger for pakking når det gjelder både bølgepapp og plast på stedet for bedrifter med et variert behov for emballasje.  

Fyllingsgrad på opptil 96% 

Med BoxOnDemand kan du produsere de eskene i bølgepapp som du trenger – akkurat når behovet oppstår. Systemet er så fleksibelt at det er mulig å produsere kasser enkeltvis eller flere partier, fullt tilpasset dine spesifikke krav. 

Løsningen passer bl.a. til den raskt voksende e-handelen med mulighet for å øke fyllingsgraden til over 96 %, sammenlignet med tradisjonell ferdigprodusert emballasje.   

Linje

Beskyttende, fleksibel og allsidig løsning 

For pakking med plastposer, krympefilm og banderolekrymping – finnes et bredt maskinprogram som består av høykvalitetsmaskiner med tekniske løsninger og imponerende ytelse og effektivitet.  

Med filmemballasje får du en beskyttende, fleksibel og allsidig løsning som garanterer sikker beskyttelse mot smuss, fukt, støv og skader, samtidig som du får en visuell og tiltalende pakke som sluttbrukeren setter pris på. Maskinene håndterer enkeltprodukter, mindre partier, store kvanta samt flerkomponentsprodukter. Selv ømtålige produkter kan enkelt pakkes uten at kvaliteten skades. 

Tom rad

Mer om automasjon

BoxOnDemand

Materialhåndtering

Verktøy og maskiner som letter håndteringen av godset.

Les mer
Lagerservice av emballasje

Programvareintegrering

Med informasjonsoverføring mellom systemene forhindres og minimeres mulighetene for feil.

Les mer
Automatiser pakkesortering

Sortering

Pakking og flyt bør være så ergonomiske og effektive som mulig.

Les mer
Tom rad
loading symbol