, E-handelen nivå Large - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Nivå Large

Deres e-handelsvirksomhet har tatt ordentlig fart og krever mer effektiv pakking der ulike emballasjemaskiner gjør oppgavene lettere og øker pakkekapasiteten.

Emballasjen deres er tilpasset og designet i samsvar med deres varemerke-policy. Dere har også tilgang til et av markedets bredeste sortimenter, som kompletterer deres unike emballasje. 

Det er nå tid for å se på de interne prosessene. Er pakkestasjonene riktig utformet? Emballasjemaskiner øker effektiviteten. Et tilpasset og fleksibelt miljø er avgjørende for medarbeidernes velbefinnende. Pakkekapasitet er en god målestokk på hvor godt arbeidsplassen er utformet og om emballasjen er funksjonell og fleksibel. For å lette vareflyten tilbyr Boxon pakkekurs og pakkeinstruksjoner. En klar og tydelig instruksjon gjør pakkeprosessen hurtig, enkel og effektiv. Formålet er naturligvis at det skal gå unna, men også at en skal minimere skader på godset under distribusjon og transport.

Lagerhold drar alltid med seg flere typer kostnader eller så finnes det ganske enkelt ikke plass. Vi kan lagerholde emballasjen deres og det reduserer ikke bare kostnader, det forbedrer også likviditeten og får leveranser ved behov.

Mine Sider er en kundeportal der dere enkelt kan se deres bestillinger og transaksjoner med Boxon. Bruker dere tjenesten Lagerhold, ser dere lagersaldo og innkommende bestillinger, med mer. Dere kan også legge inn ordre og lage bestillingslister.

Du finner vårt utvalg av emballasje for e-handel i vår nettbutikk

Ikon for e-handel large
Tom rad
Ikon for e-handel small

Nivå Small

Dere har en mindre, kanskje nystartet e-handelsbedrift, der behovet utgjør lett tilgjengelige og fleksible produkter.

Ikon for e-handel medium

Nivå Medium

Det begynner å bli fart på sakene og dere vil bygge opp varemerket deres til å bli sterkere med unik emballasje og trykk på emballasjen deres.

Ikon for e-handel large

Nivå Large

Deres e-handelsvirksomhet har ekspandert og krever mer effektiv pakking der ulike emballasje gjør oppgavene lettere.

Ikon for e-handel xl

Nivå X-Large

Virksomheten krever en sterk og stabil partner som sikrer deres behov og som passer på at virksomheten deres fungerer.

Linje

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*