Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

E-handelen

Emballasje for e-handelen

Vi tilbyr emballasjekonsepter og komplette produktløsninger med tilpasset design og konstruksjon som blant annet e-handelsposer og e-handelsesker. Fellesnevneren er at de sikrer transportene mot skader, reduserer klimaavtrykket og er optimalisert for bestillinger online.

Kravet til personlig tilpassede leveranser øker og den sirkulære økonomien konverterer forbrukere til brukere. "Supply chain management" der produsenten satt i førersetet må endres til "Demand chain management" der forbrukeren styrer.

Gjør produktene sporbare

Snart kommer forbrukerne til å kreve en transparent verdikjede og sporbare produkter med riktig informasjon som beviser bærekraft, innhold og når leveransen når bestemmelsesstedet. Med en automatisert global etiketthåndtering har en virksomhet total kontroll på etikettene uansett hvor i verden merkingen skjer. Noen fordeler med vår skybaserte ordreplattform er at du sparer tid, reduserer kostnader og øker sikkerheten.

Hvilket nivå passer dere?

I takt med at deres e-handel ekspanderer og varemerket styrkes, vokser vi sammen med dere og ivaretar deres økende behov.

Behovene endrer seg etter hvert som en virksomhet ekspanderer og kravene øker. Som nystartet bedrift består behovene i stor grad av tilgjengelig standardsortiment og å holde kostnadene nede. Men i takt med at man vokser er det et behov for å styrke varemerket, gi kunden en opplevelse allerede når de pakker opp og å ta vare på relasjonen. Når virksomheten har full fart blir interne prosesser stadig mer avgjørende med utforming av effektive pakkestasjoner og vareflyt. Som komplement tilbyr vi ulike tjenester som lagerhold, just-in-time-leveranser og innlogging til kundeportal for deres samlede bestillinger og transaksjoner.

Sammen kan vi finne produkter, løsninger og tjenester som gjør det mulig å øke lønnsomheten, både på kort og lang sikt. Uansett hva slags nivå dere befinner dere på, passer vi på å tilby dere riktige produkter, riktig design og riktige tjenester.

Postesker
Tom rad

E-handelen - vi utvikler oss sammen

Ikon for e-handel small

Nivå Small

Dere har en mindre, kanskje nystartet e-handelsbedrift, der behovet utgjør lett tilgjengelige og fleksible produkter.

Ikon for e-handel medium

Nivå Medium

Det begynner å bli fart på sakene og dere vil bygge opp varemerket deres til å bli sterkere med unik emballasje og trykk på emballasjen deres.

Ikon for e-handel large

Nivå Large

Deres e-handelsvirksomhet har ekspandert og krever mer effektiv pakking der ulike emballasje gjør oppgavene lettere.

Ikon for e-handel xl

Nivå X-Large

Virksomheten krever en sterk og stabil partner som sikrer deres behov og som passer på at virksomheten deres fungerer.

Tom rad

Relatert

Segment retail

Detaljhandel

Dagens bevisste forbrukere krever bærekraftige produkter og åpne løsninger. 

Les mer
Globalt merkesystem

Globalt etikettsystem

Med Globalt Etikettsystem får våre kunder total kontroll på sine etiketter uansett hvor i verden de eller deres produsenter befinner seg.

Les mer
Boxon er for bærekraftig utvikling

Bærekraft

Vår forretningsidé og våre strategier skal støtte et godt miljøarbeid og sosialt ansvar.

Les mer
Linje

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*
Linje
loading symbol