light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Året som har gått

2023-12-13

2023 nærmer seg slutten, og vi vil benytte anledningen til å takke for året som har gått. 

Det har skjedd mye spennende hos oss i Boxon, og vi ser allerede frem til neste år.

Frem til det vil vi gå igjennom høydepunktene i 2023. 

 

Linje

Sustainability

I januar ble vi tildelt Ecovadis Gull for bærekraftarbeidet vårt i 2022. Ecovadis Gull er det nest høyeste nivået, og det ble feiret på alle kontorene våre.

Vi inngikk en avtale med Öresundskraft i februar, for å kompensere for klimautslippene våre.

I løpet av våren tok vi ytterligere steg i bærekraftarbeidet og installerte 2400 kvm solceller på lageret vårt i Helsingborg.

I løpet av året har vi holdt fire webinarer om bærekraft for kundene våre. På disse webinarene diskuterte vi alt fra emballasjemateriale til hvordan vi arbeider med bærekraft.

Vi synes det er viktig at vi tar samfunnsansvar, og under året har vi sponset: Handboll mot utanförskap, Aktiv Skola og organisasjonen Våld mot kvinnor.

Linje

Innovation

I januar vant Boxon Oy's Boxcor® Corrosion Prevention  prisen Worldstar Award i kategorien Elektronikk.

I mai lanserte vi vår nye grafiske profil, som vi har jobbet med i løpet av våren. Vi valgte å legge det røde bak oss, og oppdaterte fargene, stilen og logoen vår.

I august lanserte vi vår nye tjeneste Design and Total Cost Analysis, der ekspertene våre hjelper kundene med å optimalisere emballasjeflyten.

 

Linje

Customer Experience

Vi arbeider hele tiden for å bli bedre, og i løpet av året har vi fortsatt samarbeidet med Trustpilot og også gjennomført vår årlige kundeundersøkelse. Disse to verktøyene hjelper oss med å få åpenhet fra kundene våre, og vi er glade for å se at vi scorer høyt på kundetilfredshet.

Linje

People

I 2022 fylte Boxon 90 år, og i mai feiret vi dette ved å ha en hel helg sammen på Falkenberg Strandbad i Sverige. Boxoniter fra hele verden kom sammen og hadde to morsomme og fullspekkede dager.

Med lang erfaring fra bransjen, tiltrådte Fredrik Ståhl som ny administrerende direktør i august. Både Fredrik og vi ser frem til reisen videre for Boxon.

I november vant kontoret vårt i Tyskland prisen for å være en av de mest attraktive arbeidsplassene. 

 

Linje

Growth

I løpet av høsten utvidet vi og åpnet vårt første kontor i Thailand. Fokuset er å tilby innovative og bærekraftige emballasjeløsninger i regionen.

I november ble Boxon A/S tildelt den prestisjefylte Börsen Gazelle-prisen. Prisen gis til 1 % av bedriftene i Danmark, og vi er så stolte at teamet i Boxon A/S er blant dem.

Linje

Etter et travelt 2023 er vi nå klare for 2024. Vi ser frem til et like spennende år, og vi vil takke dere alle for året som har gått.

Vi ønsker dere en god jul og et godt nytt år! 

 

Tilbake
Tom rad
Linje
loading symbol