light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Bærekraft i fokus - Bærekraftrapport 2023

Bærekraft er kjerneprinsippet i vår virksomhet, og vi stiller de samme høye kravene til oss selv som til våre leverandører. Hvorfor? Fordi en grundig bærekraftsagenda har en positiv innvirkning på medarbeidere, kunder og vår planet. Så enkelt er det.

I løpet av 2023 fokuserte vi på å øke bevisstheten om bærekraft i hele bedriften ved å integrere ansvar i hver funksjon. Ved å jobbe sammen kan vi gjøre stor forskjell.

Nedenfor har vi samlet noen av de mest betydningsfulle fremskrittene i løpet av året. De kan leses i sin helhet i vår Bærekraftrapport.

Linje

EcoVadis - Viktig for nye kunder

Boxon Group fikk for tredje år på rad vurderingen Gull fra EcoVadis. Dette er en tydelig bekreftelse på at vi som bedrift håndterer bærekraft på en helhetlig måte og tar ansvar for mennesker og vår planet.

Den høye vurderingen fra EcoVadis var et kritisk utvalgskriterium for Elkjøp, som ble ny kunde hos Boxon i løpet av 2023.

 

Linje

Flere viktige punkter

  • Vi har redusert våre CO2e med 24 % siden 2019
  • Våre mål er godkjent av Science Based Climate Targets
  • 55 % av salget vårt kommer fra produkter som er FSC-sertifiserte, som har minst 30 % gjenvunnet materiale, og som oppfyller våre kriterier for Bærekraftige produkter.
Les hele rapporten
Les mer om bærekraft
Linje
Tom rad
loading symbol