light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Boxon AS - med stor vekst gjennom tette relasjoner, innovasjon og bærekraft

2022-01-25

Dere har uten tvil valgt riktig partner innenfor emballasje!

Boxon AS opplever en kjempesuksess i disse pandemitider. Med mer enn en dobling av salget de siste fem årene og en økning på hele 36 % i 2021 viser det at vårt totalkonsept dekker et stort behov i markedet.

Vi er svært godt fornøyde med den kraftige veksten nå når vi har lagt bak oss et år hvor markedet har vært i kraftig ubalanse. Råvareknapphet, stor etterspørsel av alle produkter i USA og Asia, produksjonsbegrensninger, lange leveringstider og kraftig prisøkning har stilt store krav til konsernet for å sikre dere de produktene dere som kunder er avhengige av. Vi kan konkludere at vi har lykkes meget godt med dette.

Mye av grunnen til at vi føler å ha lykkes i denne vanskelige period er den tillit, forståelse og vilje dere har vist oss. Vi har gjennom en tett og god kontakt sett framover, og ved hjelp av prognoser og fremtidsbestillinger har vi greid å sikre levering av de fleste produkter. Beklageligvis i noen få tilfeller med litt forsinkelse.

Vi ser på 2022 med optimisme og har ambisiøse mål. Vi har innovasjon som et av våre store mantra også i det året vi er inne i. Gjennom å bruke beste praksis fra ledende samarbeidspartnere, arbeide tett med europeiske ledende produsenter, og aktivt benytte vår egen konstruksjons- og designavdeling, skal vi forsøke å tilføre dere mer enn dere normalt kan forvente. Vi skal bidra til å gjøre deres hverdag enklere. Det er vårt ansvar at dere alltid har de riktige produktene i riktig mengde tilgjengelig.

Vi vil arbeide for ytterligere å styrke vår relasjon med dere som kunde, og vårt meget kompetente og markedsorienterte team er klare til å møte nye utfordringer.

Videre vil jeg nevne at også bærekraft er noe som har fullt fokus i hele konsernet, og vi utarbeider hvert år en meget omfattende bærekraftsrapport som informerer om de mål vi har satt oss og hva vi gjør for å nå dem.


Våre tre bærekraftmål som skal oppnås innen 2025 er:

Vår suksess i 2021 er nå en kraftig driver til videre utvikling av bedriften.

Som kunde kan du være en del av bærekraftsarbeidet og samtidig styrke merkevaren din ved å vurdere å bruke pakkemaskiner som reduserer forbruket av plast og gjør at du får mer ut av hvert kilo. Maskinene vil også øke effektiviteten og ikke minst gi et bedre arbeidsmiljø ettersom pakkingen blir enklere.

Boxon kan hjelpe dere med mange typer maskiner som strekkfilm maskin, eskereisere og tape maskiner. For å gi dere en ekstra trygghet kan vi med eget service apparat bistå med montering og oppstart samt den løpende vedlikeholds servicen. Ved å ha samme partner på en maskin og for eksempel plast, er du sikret at det fungerer som forventet. Du kan velge mellom å kjøpe eller lease - enklere kan det ikke bli.

maskiner_no

Med et utvidet lager i Drammen, modernisering av vår varedistribusjon sammen med en ledende logistikkpartner i Norge, og det faktum at vi er ute etter å utvide vårt geografiske nedslagsfelt, vil videreutvikle oss til en ledende partner av emballasje, pakkemaskiner og etiketter i Norge.


Hverdagssmil og engasjement bobler!


/ Jens Christoffersen & Team Boxon Norge

Linje
loading symbol