Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Dahl velger miljøsmart

13.04.2021

DAHL velger Reborn, det Co2 nøytrale alternativet innen strekkfilm

imagep289j.png   imageaeqim.png 

Flere og flere bedrifter, uansett bransje, velger miljøsmarte løsninger og produkter når de er tilgjengelige. Et selskap som jobber hardt med sitt CSR  rbeid, er Dahl, Sveriges ledende handelsselskap i VVS-bransjen. Dahl er kunde hos Boxon og ville ha hjelp til å redusere sitt CO2-avtrykk, men ikke gå på kompromiss med kvaliteten, når det gjelder bruk av strekkfilm. Boxon introduserte Boxon Reborn, den klimasmarte strekkfilmen basert på furuolje, noe som ble et selvsagt valg for Dahl.

Strekkfilm brukes for å beskytte varer mot ulike faktorer som fukt og støv, samtidig som gods sikres på pallen for å minimere skader under transporten. Boxons standardsortiment inneholder flere strekkfilmer av høy kvalitet, men Reborn er helt klimanøytral ettersom den er basert på furuolje fra restprodukter av furutrær fra skandinaviske skoger.

Til sammen er det mange fordeler med Reborn: I tillegg til at den er klimanøytral, kan den dessuten resirkuleres sammen med annen plast. Ved hjelp av de nye biobaserte strekkfilmene kan man redusere CO2-avtrykket uten å gå på kompromiss med belastningsstabiliteten. Reborn har også eksepsjonelt gode optiske egenskaper, slik at etikettene er synlige og lettleste.

Strekkfilmen finnes både til maskinbruk og manuell håndtering. Les mer om Reborn her og se filmen.