Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

2022-05-05

Eco-fill – et miljøvennlig fyllstoff

Etterspørselen etter ulike typer miljøvennlige og støtabsorberende materialer for fylling av esker øker jevnt, og nå lanserer Boxon enda en type - Eco-fill.

Eco-fill er papirstrimler produsert av 100% ren og fin bølgepapp fra produksjonsavfall. Stripene er perfekte å bruke som fyllstoff i mange forskjellige typer esker og kan gjenbrukes eller resirkuleres helt sammen med annen bølgepapp.

For bedrifter med sterk miljøprofil er dette fyllstoffet et utmerket valg, og pakningen vil også være veldig estetisk tiltalende.

Tom rad
Linje

Møt Björn, Eco-fills oppfinner!

Boxon investerer vi i innovasjon og oppfordrer våre ansatte til å komme med forslag til innovasjon og forbedring. Bærekraftige forslag og ideer applauderes.

Slik forteller skaperen av Eco-fill, Björn Jarenbäck, Account Manager hos Indoor Sales i Boxon, oss om hvordan ideen til materialet ble til:

"Da vi valgte å fjerne" styrofoam chips " fra serien av miljøhensyn, var det et tomrom. Mange kunder ønsket et ferdig fyllmateriale som ikke krever at de investerer i en maskin. Hva kunne vi komme opp med som var både miljøvennlig og ga kunden og sluttbrukeren et enkelt produkt å resirkulere? Så ble ideen til Eco-fill Av Boxon født.

Tom rad
Til nettbutikken
Tilbake til nyheter
Linje
Tom rad
loading symbol