Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Boxon tildeles EcoVadis Gullmedalje

16.11.2020

Gode tider for bærekraft: I 2020 fikk Boxon GmbH igjen prisen Ecovadis Gold for sin prestasjon innenfor CSR.

Ecovadis-metodikken bygger på 21 kriterier innen bærekraft. De er gruppert etter fire temaer: miljø, arbeid og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig anskaffelse. Disse kriteriene er basert på internasjonale bærekraftsstandarder som de ti prinsippene i FNs Global Compact, den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) sine konvensjoner, standardene for Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden osv.

Bærekraftige produkter samt klimasmarte løsninger og tjenester har lenge vært en del av vårt tilbud. I 2020 har vi økt omfanget av aktiviteter i vår virksomhet innenfor disse områdene enda mer.

I og med Boxon Groups medlemskap i FNs Global Compact og vårt omfattende CSR-arbeid har vi gjort selskapets sosiale ansvar til en integrert del av vårt arbeid. Vi er glade for å arbeide tett sammen med kolleger og kunder for å utvikle enda flere innovative løsninger innen alle områdene ovenfor.

Ecovadis tilbyr en plattform for pålitelige CSR-vurderinger som tar hensyn til hver bedrifts sektor, størrelse og geografiske beliggenhet. Det tilbyr forretningspartnere en åpen utveksling innen CSR-området. I 2020 får Boxon GmbH prisen Ecovadis Gold for tredje år på rad.

Les mer om CSR-arbeidet, priser og sertifiseringer.