light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Elektroautomatik og Boxon

2021-05-20

Elektroautomatik og Boxon inngår strategisk samarbeid

ea_liten.jpg    imageaeqim.png     

Elektroautomatik og Boxon har i løpet av våren innledet et tettere samarbeid, som betyr at de to selskapene sammen kan møte sine kunder på en bredere front og med mer kunnskap om kundens utfordringer.

Samarbeid mellom Elektroautomatik og Boxon

Som Sveriges største automatiseringsingeniør leverer Elektroautomatik automatisering for mange forskjellige bransjer, der emballasjeløsninger i mange tilfeller er en del av leveransen. Boxon tilbyr igjen smarte emballasjekonsepter som ofte er en del av en automasjonsløsningen hos sluttkunden. Et samarbeid her var naturlig.

– Dette intensiverte samarbeidet passer godt inn i vår ambisjon om å levere flere, større og helhetlige løsninger. Vi jobber på mange fronter for å bli en bredere og bedre nøkkelleverandør, og sammen med Boxon vil vi få muligheten til å skape enda større verdi for våre kunder, sier Jonas Kjellberg, administrerende direktør i Elektroautomatik.

- Boxon har lang erfaring innen kundeunike, integrerte emballasje- og merkeløsninger. Sammen med Elektroautomatik blir vi en sterk leverandør på alt fra små løsninger til virkelig store automatiserte løsninger. Strømlinjeformet pakking og logistikkflyt fører til betydelige kostnadsbesparelser og økt konkurranseevne for kundene våre, sier Christer Rapp, administrerende direktør i Boxon.

Linje

Om Elektroautomatik
Elektroautomatik er Sveriges største automatiseringsintegrator. Vi er en komplett leverandør innen automatisering og har stor kompetanse på alle områder – fra idé til sluttproduksjon. I tillegg til ren automatisering kan vi også tilby våre kunder konsulenter, maskiner, service og opplæring gjennom våre avdelinger EA Consultant, EA Machine, EA Service og EA Academy. 

 

Om Boxon
Boxon holder til i Norden, Europa og Asia. Hovedkontoret ligger i Helsingborg, Sverige. Vi har 260 ansatte og en omsetning på ca. 1,4 milliarder SEK. Vi er en emballasjebedrift, og vårt tilbud er basert på fire deler - Emballasjeløsninger, Etiketter og sporbarhet, Maskiner, og Utstyr og tjenester. Vi fokuserer primært på kunder i industri-, handels-, logistikk- og bilindustrien som ønsker en langsiktig og verdiskapende forretningspartner.

Boxon jobber aktivt med CSR og har blitt tildelt Ecovadis Gullmedalje for sitt miljøarbeid.

Tilbake til nyheter
loading symbol