Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

En av de første i Norden

Boxon blir med sin nye FSC-godkjenning en av de første produsentene av etiketter i Norden med sertifiseringen.

FSC (Forest Stewardship Council) er en uavhengig, internasjonal medlemsorganisasjon som arbeider for miljøtilpasset, sosialt ansvarlig og økonomisk bærekraftig bruk av verdens skoger.

Boxon har et uttalt langsiktig miljøperspektiv og arbeider aktivt med disse spørsmålene. Et naturlig steg har vært å se over trykkeriet som er plassert i Borås, og i tillegg til selskapets ISO-sertifiseringer, ble det valgt å gjennomføre en FSC-sertifisering. FSC-merket gjør det lettere for forbrukere og bedrifter å velge varer i tre eller papir som kommer fra skogbruk der det tas hensyn til miljø og mennesker.

Lotta Samuelson, Managing Director, forklarer:

quote_37x26.png Gjennom vår FSC-godkjenning kan vi nå merke våre etiketter med FSC-logoen, et merke som garanterer at vi følger reglene som gjelder for ansvarlig skogbruk.

Hun fortsetter:

quote_37x26.png Dette er et av trinnene vi vil ta for å verne om miljøet, og vi er glade for at det nå er gjennomført.

Jukka Wallin, produksjonssjef er også svært fornøyd:

quote_37x26.png Det føles veldig bra å få på plass sertifiseringen for vår produksjon. Vi er helt sikre på at kundene våre setter pris på det.

Innenfor Boxon-konsernet arbeider man allerede med FSC-merking. De fleste bølgepappeskene som tilbys kundene er produsert innenfor FSC-sertifiseringen.

Boxon Production AB inngår i Boxon-konsernet som er virksom i Norden, Europa og Asia. Les mer om vårt miljøarbeid.