Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Først i Norden med en HP Indigo 6900

09.09.2020

Boxon fortsetter å satse på digital trykkteknikk. Vi blir nå først i Norden med en HP Indigo 6900 oppgradert til HP Indigo 6K.

Boxon har lenge sett fordelene med digital trykkteknologi og de positive løsningene som dette innebærer for oss og kundene våre. Flott design, sikker fargegjengivelse og variabelt trykk skaper gode forutsetninger for at dere, kundene våre, skal oppnå et fremgangsrikt salg av produktet deres. Vi har ulike produksjonsmetoder med optimale løsninger for både eksisterende og kommende krav. Ulike løsninger som genererer stor fleksibilitet med tanke på for eksempel design og levering.

Boxon er en av Nordens fremste emballasjeleverandører med et unikt emballasjekonsept der etiketter er en betydelig del. Fra vår produksjon i Borås har vi produsert etiketter og tilbudt systemintegrerte etikettløsninger siden '70-tallet, og vi satset tidlig på digitale løsninger og da i samarbeid med HP Indigo.

Nå satser vi videre og blir først i Norden med en HP Indigo 6900 oppgradert til HP Indigo 6K. Den nye trykkpressen er allerede levert og installert av Visutech og den produserer for fullt ved vårt produksjonsanlegg i Borås.

Nye funksjoner innebærer nye muligheter for kundene våre

  • Spot Master er et nytt verktøy for fargeautomatisering som gjør det mulig for Boxon å få frem varemerkets unike farge i løpet av bare noen få minutter og da også på ulike typer materialer.
  • Brand Protection omfatter flere helt nye adaptive sikkerhetsløsninger for varemerkebeskyttelse og kan gi etikettene flere beskyttelseslag som usynlige farger, mikrotekst, unike QR-koder og variabeldata samt mye mer. Og alt kan trykkes i én økt.

Web til print

Digital trykkteknologi stiller krav til digitale arbeidsflyter. Boxon har utviklet en populær hjemmeside med nettbutikk som gir muligheter for våre kunder til å bestille og håndtere sine ulike etiketter og emballasjeløsninger online. Sist lanserte vi "Design din egen etikett ".

Vi utvikler dette ytterligere, og ambisjonen er at våre kunder skal kunne håndtere sine design, bestillinger og ordrer online.