light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

2022-11-25

Julekalender til Netthandelsgruppen AS

Før jul 2022 fikk vi muligheten til å lage julekalender sammen med Netthandelsgruppen AS. Det ble laget 24 luker med totalt 25 produkter der selve kalenderen var laget av bølgepapp.

Selskapet har tidligere lansert en mindre og enklere versjon av kalenderen, men ønsket å utvide denne ved å sette mer fokus på merkevarebygging. Ideen med å utvikle en kalender dukket opp da fenomenet julekalendere har økt eksplosivt de siste årene. Selskapet så en mulighet i markedet da de ønsket å tilby en kalender med spiselige produkter, men som også var sukkerfrie.

Linje

Samarbeidet mellom Boxon og Netthandelsgruppen AS

At valget falt på Boxon var en selvfølge i følge Netthandelsgruppen, da de samarbeider med oss allerede og er fornøyde både med selskapet og med vår Account Manager Frank Vee.

quote_37x26.png Frank er både veldig hjelpsom og lett å jobbe med, jeg kan bare beskrive samarbeidet som positivt», sier Matteo Cocito i Netthandelsgruppen”. 

Linje

Boxons løsning

Frank Vee diskuterte ideen med Enda Ström, pakkeingeniør i Boxon. Han produserte på sin side en tegning som matchet kundens ønsker, og en prototype ble laget av bølgepapp.

Hvis du er interessert i en lignende løsning for neste år, ta kontakt med oss!

 

Les mer om Netthandelsgruppen AS
Kontakt oss
PreviewImage
Linje
Tom rad
loading symbol