light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

ScanStar til Boxon for strålende emballasjeløsning

2021-09-06

Nordens beste emballasje har blitt tildelt i ScanStars emballasjekonkurranse

Totalt 14 priser er delt ut til nordiske emballasjedesignere, produsenter og brukere i årets konkurranse. Vi er veldig stolte av å kunngjøre at Boxon mottok prisen for "Beste nye idé / applikasjon", i kategorien Transport / Distribusjons- emballasje. 

Juryens uttalelse om esken er følgende:

"E-handelseske LM er designet på en interessant måte som minimerer materialforbruket i hver del av produksjonen gjennom justering av størrelse og konstruksjon. En stilig eske laget av resirkulert materiale og som etter at den enkelt er brettet sammen, er veldig stabil. Den gir gode kommunikasjonsmuligheter til kundene.  Den er også brukervennlig, da den er enkel å åpne og resirkulere".

LM boksen vant en ScanStar

Bredt utvalg av emballasjeløsninger blant deltakerne

Det var et bredt spekter av gode emballasjeløsninger i konkurransen som representerte emballasjeindustrien for øvrig: logistikkløsninger, emballasje for mat og drikke og gaveemballasje fra både store og små selskaper i bransjen.

Juryen vurderte nivået på de konkurrerende bidragene som høyt – spesielt blant transportemballasjen der det var mange løsninger som forbedret både produktbeskyttelsen og brukeropplevelsen.

"LM-esken er en gjennomtenkt, stabil og litt overraskende emballasje - perfekt for f.eks. e-handel. Den er enkel å pakke og tar liten plass, noe som letter og effektiviserer håndtering og logistikk for kunden. Dette, i tillegg til å være materialeffektiv, gjør løsningen til et veldig godt miljøvalg - noe som er det viktigste på lang sikt", sier Jonas Lindgren, emballasjedesigner hos Boxon.

 

   

Linje

scanstar2021.pngScanstar er en felles nordisk emballasjekonkurranse som har blitt arrangert årlig siden 1969 av Scandinavian Packaging Association SPA. Konkurransen er åpen for alle emballasjeløsninger designet, konvertert eller brukt i et av de nordiske landene. Scanstar 2021 ble organisert av den svenske Packaging Guild.

Tilbake til nyheter
Tom rad
loading symbol