light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Boxon satser på solceller med Öresundskraft som partner

2023-03-09

Solceller til Boxon

Vi i Boxon er stolte over å presentere at vi har startet installasjonen av solceller på vårt sentrallager i Helsingborg. Installasjonen av 2400 kvadratmeter solceller er ytterligere et steg for å nå våre bærekraftsmål i 2030.

"El-produksjon fra solceller krever ikke drivstoff og gir ingen utslipp, så for oss er det et opplagt valg å installere solceller på de kontorene og lagrene der vi har mulighet. Dette er en viktig del i å nå våre klimamål, og vi begynner med 2400 kvm solceller på vårt lager i Helsingborg" – sier Boxons bærekraftsjef Ann-Sofie Gunnarsson.

Solcellepaneler på taket til Boxon
Linje

Om samarbeidet

Samarbeidet med Öresundskraft startet i 2022 og er beregnet å være i drift i mars 2023. Solcellene som installeres er produsert i Europa og beregnes å kunne produsere ca. 450 000 kWh i året, noe som reduserer selskapets CO2-utslipp med 8-12 %.

Vi arbeider langsiktig med å redusere vår miljøpåvirkning og for å bli mer bærekraftige, noe dette anlegget vil bidra til.

Øresundskraft er helhetsleverandør av anlegget og vil også være ansvarlig for drift og vedlikehold. Tidligere har Boxon med Øresundskraft som parter også installert ladestasjoner, som nå skal kobles sammen med solcelleanlegget.

Linje
Tilbake til nyheter
Tom rad
loading symbol