light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

2022-03-08

Verden ser for tiden med stor bekymring på Russlands aggresive krigføring i Ukraina. Den humanitære krisen som denne krigen forårsaker i Øst-Europa er svært bekymringsfull! Hele verden står sammen med ukrainerne og for deres rett til fred og frihet. Over en million ukrainere har allerede flyktet fra hjemlandet sitt.

Vi i Boxon ønsker å gjøre noe for å støtte disse menneskene denne forferdelige situasjonen. Derfor utfordret vi våre ansatte til å gi en donasjon. Uavhengig av donert beløp, ble det innsamlede beløpet doblet av Boxon Group.

Fredag 4. mars kunne vi donere mer enn 10 000 euro til Røde Kors, som vil bruke disse midlene direkte i Ukraina.

På vegne av hele Boxon Group vil vi si TUSEN TAKK til alle de generøse giverne!

Linje

Påvirkning for Boxon Group

Virksomheten vår påvirkes ikke

De økonomiske sanksjonene som pålegges av EU og andre vestlige land begrenser ikke virksomheten vår. Vi kjøper ingen varer eller råvarer fra Ukraina eller Russla

Virkninger for skipsfrakt

Ifølge bransjemagasinet Business Insider, kan krigen i Ukraina føre til tredoblede fraktpriser på havet på grunn av færre transportruter fra Asia til Europa. Ettersom spesielt våre FIBC/Big Bags delvis produseres i India og andre land i Det fjerne østen, kan det være nødvendig å øke fraktprisen på disse produktene. Ta kontakt med din Boxon-representant for å diskutere hvordan produktene dine påvirkes.

Boxons donasjon til Ukraina

Donasjonene som ble samlet inn av våre ansatte og doblet av Boxon-konsernet vil bli sendt videre til Røde Kors i Ukraina. Pengene vil bli bruk på nødhjelp som mat, vann og andre viktige ting.

Tilbake til nyheter
Tom rad
loading symbol