light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

2023-01-11

Verdens beste emballasjeløsninger har blitt tildelt WorldStar-priser.

Vi er stolte av å kunngjøre at Boxon Oys emballasje-/designteam har vunnet den mest prestisjefylte prisen i emballasjeindustrien – en WorldStar Award i elektronikkkategorien med BoxCor® korrosjonsbeskyttelseeske.

I denna innovativa uppfinning sprayas korrosjonsmiddelet direkte inn i emballasjen, slik at metalldelene som plasseres i esken automatisk beskyttes mot korrosjon. Dette betyr at tilbehøret inne i esken ikke lenger trenger å pakkes separat, for eksempel i polyetylenposer eller papiromslag. De trenger heller ikke å være beskyttet av olje.

Linje

BoxCor® korrosjonsbeskyttelseeske

BoxCor-emballasjen® kan tilpasses alle størrelser, og et kundespesifikt trykk kan enkelt legges til. Det er også mulig å designe en inneremballasje til esken. Ved riktig lagring varer beskyttelsen i minst 24 måneder.

  • Anti-korrosjonsmiddelet er helt giftfritt og trygt å bruke. Det inneholder ikke nitritt, fosfater eller andre giftige stoffer.
  • Laget av monomateriale og kan gjenbrukes i andre applikasjoner.

 

Linje

Wordstar

Siden 1970 har World Packaging Organization organisert konkurransen der WorldStar-priser deles ut til emballasje fra hele verden. WorldStar-konkurransen er en av de viktigste begivenhetene til World Packaging Organization (WPO) og er den mest fremtredende globale prisen innen emballasje.

WordStar illustrerer den konstante utviklingen av emballasjedesign og teknologi, og skaper en standard av internasjonal emballasjeekspertise som andre kan lære av.

Les også om vår ScanStar-pris.

Linje
Tilbake til nyheter
Tom rad
loading symbol