light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Global tilstedeværelse

Behovet for en stadig mer homogen, sikker og sporbar flyt øker i takt med at bedriftenes enheter, leverandører og kunder er geografisk spredt over forskjellige kontinenter. Dette gjelder alt fra merkevare, logistikk, emballasjeløsninger og merking til systemintegrasjon.

Vår historie strekker seg fra et lokalt sagbruk til en global operatør innen emballasjeløsninger. En utvikling som i nesten et århundre har bidratt til at vi i dag er aktive i 8 land: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Thailand og Kina.

 

Tom rad
Linje
PreviewImage

Med vår strategiske tilstedeværelse er vi i stand til å håndtere komplekse globale emballasje- og etiketteringsbehov.

Lytt til vår Sales Director Key Account, Jimmy Björk, når han forteller om hvordan vi arbeider som en global bedrift.

For automotive/bilindustrien, som er en av bransjene vi fokuserer på, har vi utviklet spesifikke produkter som Frame-brett, så vel som digitale portaler med unikt designet sortiment og løsninger.

Vi er eksperter på sporbarhet og sikker logistikkmerking. Med vår tjeneste Tracy – en automatisert etiketthåndtering som passer til bedrifter med geografisk spredd virksomhet i egen regi eller via en underleverandør-struktur – får dere full kontroll på merkingen. 

Emballasjeløsninger, etikettering og sporbarhet og automasjon og integrasjon er noe som de fleste bedrifter kommer i kontakt med, uansett hvilken bransje de tilhører. Ingen bransje er fremmed for oss. Ingen er for stor eller for liten. Etter hvert som bedriftene påvirkes av teknologiske, sosiale og miljømessige trender må vi hurtig tilpasse oss til utviklingen og kommende utfordringer i framtiden.

Vi fokuserer hovedsakelig på industri-, handels- og logistikkbedrifter som ser etter en langsiktig forretningspartner.

loading symbol