light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Etiketter med trykk

Design i fokus

Etikettens design blir stadig viktigere. Ofte er etiketten en del av produktet og skal derfor ha høy gjenkjenningsfaktor. Vår inhouse-avdeling Design & Prepress fokuserer på design og profil og hjelper bedriften deres med å utvikle og trykke etiketter som best gjenspeiler varemerket deres. Vi tilbyr unike løsninger innen etikett- og merkekonsepter med design i fokus.

Vi kan hjelpe deg med design av etiketter, illustrasjoner, visuell identitet og mye mer.

 

Linje
Flaske og eske viser trykkmetoder for emballasje

Personlig trykk og unik design

Skap en unik design til enhver emballasje. Dra nytte av fordelene med variabel grafikk, tekst eller koder. Med våre verktøy er mulighetene ubegrensede.

Design din egen etikett

Vi gir deg muligheten til å designe din egen etikett med vårt enkle designverktøy. Du kan velge mellom flere ulike typer etiketter og størrelser som passer for nettopp din bedrift.

 

Kontakt oss
Design din etikett
Linje

Etikett og emballasje

En tiltalende emballasje kan gjøre merkevaren til en suksess, ettersom emballasje blir mer betraktet som et tilbehør i stedet for bare en omsluttende innpakking.

Hvis sluttproduktet dessuten er designet med en etikett som reflekterer emballasjen, varemerket og den positive første følelsen, får kunden en positiv kjøpsopplevelse som lett kan spres.

Les mer
Linje

Materialer og effekter

Vi lager etiketter i en rekke ulike materialer og med effekter som

  • Cold foil - En eksklusiv effekt der vi folierer deler av etiketten. Kan trykkes med sølv- eller gullfolie.
  • Holografiskt materiale - Et meget raffinert materiale som bryter i alle regnbuens farger og gir produktet et unikt utseende fra alle vinkler og i all belysning.
  • Vinetikettmateriale -Tykke og kraftig strukturerte papirkvaliteter kalles vinetikettmateriale. De passer til mange forskjellige typer produkter. Den ru overflaten gir et eksklusivt preg.
  • Laminat - Gir en skrapebestandig overflate og en fin effekt. Finnes i kvalitetene blank, matt og soft touch.
  • Lakk - Gir en ekstra beskyttelse og en fin effekt. Lakker hele etiketten eller deler av den for å fremheve enkelte deler. Velg blant flere nivåer av matt og blank. Finnes både som utskrivbar og silikonbasert.
Linje

Hvordan utarbeider man en profilert etikett? Hør hva vår ekspert sier.

Etter en første diskusjon med kunden utarbeider vi et forslag i prepress-avdelingen. På dette tidspunktet sender kunden gjerne logoen sin til oss samt en grafisk profil hvis de har en slik. Alt slikt materiale gjør det lettere for oss ettersom vår oppgave er å få en følelse av hva varemerket står for, og hvordan kunden vil at det skal formidles videre til kundene deres.

Kontakt oss:

Thomas Andersson

Graphic Designer
mail: thomas.andersson@boxon.com

Tilbake til varianter av etiketter
Tom rad
Linje
loading symbol