, Øletiketter & Flasketiketter | Eget design - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etiketter med trykk

I en verden der kundenes krav endres i et stadig raskere tempo og høyere krav stilles til kjøpsopplevelsen, blir det stadig viktigere å profilere merkevaren. Etiketter med trykk med unikt budskap, logoer eller grafikkprofil er etterspurt. Nye fleksible ideer skal kunne lanseres raskt og personaliseres.

Aldri før har det vært så tydelig at etiketten blir en vesentlig og viktig del av markedsføringen. Muligheten for å trykke mindre serier og har variabel informasjon gir opphav til kreative løsninger som gir store konkurransemessige fordeler.

Digital trykketeknikk

Digital trykketeknologi driver den grafiske utviklingen fremover, der flere og flere kunder, merkevareeiere og produsenter oppdager fordelene og mulighetene som digital trykketeknologi kan bidra til.

designet etiketter til flasker
Linje

Etikett og emballasje

En tiltalende emballasje kan gjøre merkevaren til en suksess, ettersom emballasje blir mer betraktet som et tilbehør i stedet for bare en omsluttende emballasje.

Hvis sluttproduktet dessuten er designet med en etikett som reflekterer emballasjen, merkevaren og den positive førstegangsfølelsen, får kunden en positiv kjøpsopplevelse som lett kan spres via delinger i sosiale medier og via jungeltelegrafen.

Linje
Tom rad