light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Bransjer

Automatisering er noe de fleste bedrifter kommer i kontakt med, uansett hvilken bransje de tilhører. Ingen bransje er fremmed for oss, og ingen er for store eller for små. De fleste bedriftene vi jobber med opererer imidlertid innen industri-, handels-, logistikk- og bilbransjen.

Les mer nedenfor om hvordan vi jobber med den største bransjen vår:

 

Linje

Netthandel

Hos oss finner du det meste innen maskiner og automatisering til din nettbutikk – stor eller liten. Vi har alt fra tapemaskiner og eskereisere til helautomatiserte løsninger som sorteringsanlegg og rulletransportører. Vi vokser med dere og er stolte av å kunne tilby maskiner som hjelper dere gjennom hele bedriftsreisen. Emballeringsmaskinene våre er utviklet for å spare kostnader, tid, materialer og miljø, slik at du kan bruke ressursene dine på andre ting – for eksempel på å utvide.

 

Les mer
Linje

Bilindustrien

For å skape en så friksjonsfri flyt som mulig kreves en sterk og pålitelig partner, og vi i Boxon vet at alt henger sammen – effektiv intern flyt, ergonomisk arbeidsplass, transportsikre forsendelser og kundens kjøpsopplevelse. Vi har lang erfaring med med emballasje- og automatiseringsløsninger for ledende bedrifter innen bilbransjen.

Kontakt oss sånn at vi sammen kan finne løsninger for akkurat deres produksjon.

Les mer
Linje

Logistikk

Vi har komplette og unike løsninger for deres emballasjeprosess og lastsikring av gods på pall. Vi kan hjelpe deg med å opprettholde best mulig lastsikring, samtidig som vi reduserer materialforbruket og miljøpåvirkningen. I maskinsortimentet vårt finner du både strekkfilm- og båndmaskiner fra anerkjente produsenter samt stabile emballasjemaskiner som eskereisere, tapelukkere, transportør- og merkesystemer til hele logistikkflyten.

Spør oss gjerne om hvordan vi kan hjelpe dere med effektive maskinløsninger til logistikkprosessen deres.

 

Les mer
Linje

Industri

Hvis du stiller høye krav til presisjon, stabilitet og kostnadseffektivitet i emballasje- og automatiseringsprosessene deres, har vi løsningene for deg. Vi har kunnskap og lang erfaring i hvordan man setter sammen og optimaliserer alt fra enklere frittstående maskiner til helautomatiske maskiner i integrerte systemer.

Vi er stolte over å kunne tilby komplette, individuelle logistikkløsninger for alle typer industrianlegg, med alt fra automatiske eskereisere, tapelukkere og strekkfilmmaskiner til transportbaner, pallemagasiner og mye mer.

Kontakt oss for å få hjelp til å finne de riktige maskinene til akkurat din industrivirksomhet. 

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol