, Båndingsmaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Båndingsmaskiner

Vi tilbyr båndingsmaskinger for både automatiske, fullintegrerte systemer og manuelle løsninger for mindre volumer.

Våre verktøy og tilbehør er enkle å håndtere og passer til lettere varer.

Linje

Halvautomatiske båndingsmaskiner

Disse båndingsmaskinene er den mest økonomiske løsningen for manuell drift. Har du et kapasitetskrav på lavt til middels volum, er våre halvautomatiske båndingsmaskiner definitivt ditt beste valg.

 

Linje

Helautomatiske båndingsmaskiner

Vi har to serier av helautomatiske båndingsmaskiner for innbygging i linje - Mercury Transit og Tauris Transit.

 

Linje

Automatiske båndingsmaskinger

Vi tilbyr et omfattende maskinprogram i denne kategorien. Sortimentet inneholder høytytende automatiske båndingsmaskiner fra økonomimaskin til innovative høyhastighetsmaskiner i verdensklasse for smale bånd.

 

Linje

Båndingsmaskiner med sidesveis

Med båndingshodet montert på siden av maskinen beskyttes maskinen mot støv og vann. De kan brukes i miljøer der det er risiko for nedfallende partikler og fukt i maskin. Boxon tilbyr det mest omfattende utvalget av sidebåndingsmaskiner.

 

Linje

Båndingsmaskiner for bølgepapp og lignende

Boxon tilbyr oppgraderte helautomatiske båndingsmaskiner konstruert spesielt for bølgepapp og liknende industri. Vi har hatt våre båndingsmaskiner koblet til ulike ledende merker av konverteringsmaskiner, Flexo, Folder, Gluer og Casemaker. Den stabile ytelsen, høye båndhastigheten, det lave vedlikeholdskravet og den velprøvde påliteligheten gjør maskinene våre perfekt for ulike bruksformål.

 

Linje

Trykk og media båndingsmaskiner

Boxon tilbyr oppgraderte helautomatiske båndingsmaskiner som er utformet spesielt for trykke- og medieindustrien. De er spesielt egnet for bånding av aviser, magasiner, direktereklame etc.

 

Linje

Pallebåndingsmaskiner

For å gi best mulig lastsikring av gods på pall under transport og lagring, tilbyr Boxon pallebåndingsmaskiner for både horisontal og vertikal bånding med markedets beste ytelse.