, Båndingsmaskiner med sidesveis - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Båndingsmaskiner med sidesveis

Med båndingshodet montert på siden av maskinen beskyttes maskinen mot støv og vann. De kan brukes i miljøer der det er risiko for nedfallende partikler og fukt i maskin. Boxon tilbyr det mest omfattende utvalget av sidebåndingsmaskiner.

TP-601Y Tauris

Tauris TP-601Y er en automatisk båndingsmaskin. Den er ideell for bånding av store eller tunge produkter og for eksempel husholdningsapparater. Med sidemontert båndhode passer det også i støvete arbeidsmiljøer som sagbruk, tegl og teglindustri. Et bredt utvalg rammestørrelser er tilgjengelige for ulike bruksområder.

 

TP-702Y Mercury

Mercury TP-702Y er en høyhastighetsbåndmaskin med sidebånding som er bygget med Transpak Mercury båndhode og børsteløs DC-motorteknologi. Den kan plasseres i et bredt spekter av bruksformål.

 

TP-702YM Mercury - Rustfri (vaskbar)

Mercury TP-702YM er en vaskbar båndmaskin med sidesveis. Med rustfritt stålskap (SUS 304) og rustbestandige eller korrosjonshemmende komponenter gir TP-702YM maksimal beskyttelse for bruksformål i det harde arbeidsmiljøet som finnes i skalldyr -, kjøtt - og fjærkreindustrien.

 

TP-601YPT Automatisk Bandmaskin for PET og PP-båndning

TP-601YPT er en automatisk båndingsmaskin med sidesveis for PP- og PET-bånding (9 mm - 15,5 mm). Med ekstra store rammestørrelser som er tilgjengelige er TP-601YPT ideell for bruk på store og/eller tunge produkter, husholdningsapparater (som kjøleskap, TV eller vaskemaskin) og ulike palleterte produkter. Den kan integreres i de fleste produksjonslinjer.