, Halvautomatiske båndingsmaskin - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Halvautomatiske båndingsmaskin

Disse båndingsmaskinene er den mest økonomiske løsningen for manuell drift. Har du et kapasitetskrav på lavt til middels volum, er våre halvautomatiske båndingsmaskiner definitivt ditt beste valg.

TP-502 Genesis

TP-502 Genesis er en ny generasjon halvautomatisk båndingsmaskin. Den benytter direktedriftsteknikk med tyskproduserte likestrømmoterer som sikrer pålitelighet og holdbarhet. Den kompakte designen minimerer antall bevegelige deler, krever færre justeringer, mindre vedlikehold og har færre slitekomponenter.

 

TP-202

TP-202 er en prisgunstig og kompakt halvautomatisk båndingsmaskin. Den er konstruert for generelle formål og kan oppfylle ulike krav.

 

TP-202L Lavbordmodell

TP-202L er en halvautomatisk båndingsmaskin med lavt bord. Den er utformet for å håndtere store eller tunge pakker.

 

TP-203

TP-203 er en mini-type halvautomatisk båndingsmaskin. Den er utformet spesielt for bruk på kontor, bank, post, bok og varehus osv.

 

TP-201CES (ramme av rustfritt stål SUS304)

TP-201CES er en halvautomatisk båndingsmaskin i rustfritt stål (SUS 304). Den er ideell for fuktig arbeidsmiljø, som foredlingsanlegg for kjøtt, skalldyr, fjærfe og jordbruksprodukter.

 

TP-201Y

TP-201Y er en halvautomatisk sidesveisemaskin. Den bruker samme båndhode som TP-202 som er allment kjent på markedet i mer enn 30 år. Den kan brukes i et bredt spekter av bruksområder for skittent, fuktig eller hardt arbeidsmiljø, som sagbruksanlegg, tegl og teglindustri.

 

TP-201YS (ramme i rustfritt stål SUS304)

TP-201YS er en halvautomatisk sidesveisemaskin med ramme i rustfritt stål (SUS 304). Den er ideell for fuktig arbeidsmiljø som foredlingsanlegg for kjøtt, skalldyr, fjærfe og jordbruksprodukter.