Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Nivå X-Large

Deres e-handel krever diverse tjenester som sikrer levering, online-bestilling og en sterk og sikker samarbeidspartner som passer på at virksomheten din fungerer uten avbrudd. 

Kundens forventninger skal oppfylles, helst overstiges. Da må hele kjeden fungere, ingenting kan falle mellom stolene. Med en stabil, pålitelig partner som passer på helheten kan din virksomhet og den som utvikler virksomheten sammen med dere, skape trygghet Boxon tilbyr, foruten et av markedets beste emballasjesortimenter, merking og etikettering, et avansert maskinprogram samt en rekke tjenester som letter hverdagen deres.

Vårt maskinprogram består av pakkemaskiner med høy kvalitet og med tekniske løsninger for mange ulike bransjer og produkter med imponerende ytelse og effektivitet. De fleksible standardmaskinene kan konfigureres i henhold til deres ønsker og utformes helt etter spesifikke løsninger.

Å arbeide langsiktig med en god partner skaper tillit. Det blir enda mer effektivt og enklere jo bedre man kjenner hverandre og hverandres virksomheter. Boxon arbeider for å bli den selvsagte partneren som dere skal kjenne trygghet med.

Du finner vårt utvalg av emballasje for e-handel i vår nettbutikk

Ikon for e-handel xl
Tom rad
Ikon for e-handel small

Nivå Small

Dere har en mindre, kanskje nystartet e-handelsbedrift, der behovet utgjør lett tilgjengelige og fleksible produkter.

Ikon for e-handel medium

Nivå Medium

Det begynner å bli fart på sakene og dere vil bygge opp varemerket deres til å bli sterkere med unik emballasje og trykk på emballasjen deres.

Ikon for e-handel large

Nivå Large

Deres e-handelsvirksomhet har ekspandert og krever mer effektiv pakking der ulike emballasje gjør oppgavene lettere.

Ikon for e-handel xl

Nivå X-Large

Virksomheten krever en sterk og stabil partner som sikrer deres behov og som passer på at virksomheten deres fungerer.

Linje

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*
Linje
loading symbol