Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sterkt engasjert i CSR-spørsmål

Selskapet Tailor Store ble grunnlagt i 2004 og fokuserer på skreddersydde klær til først og fremst menn. Gjennom ledende e-handelsløsninger og et prisgunstig sortiment tilbyr de målgruppen tilpassede klær og tilbehør av høy kvalitet via nettbutikken som er tilgjengelig i flere land. Tekstilene kjøpes direkte fra produsentene og klærne blir sydd i deres eget skredderi med 500 ansatte i Sri Lanka.

tailor-store-logo.jpg

Tailor Store er sterkt engasjert i CSR-spørsmål og er 100 % karbonnøytral. Alle selskapets leverandører må akseptere Tailor Stores Code of Conduct for å møte kravene til sosiale og miljømessige mål.

Kundens utfordring

Tailor Store stilte fire krav da de valgte leverandør av emballasje til klærne. Et krav var at leverandøren skal være miljøsertifisert og at materialet skal være miljøvennlig og resirkulerbart. Dessuten var det krav om korte ledetider, håndtering av både små og store mengder og spesifikke priser.

Boxons løsning

De første forslagene som ble utviklet fra Boxon hadde fokus på konstruksjon, materialer, og kostnadseffektive løsninger, men også på aspekter av hvordan best kan profilere emballasjen for å bygge merkevaren.

quote_37x26.png Produktspesialistene hos Boxon var veldig engasjerte og kunnskapsrike. Ikke bare hadde de god teknisk kunnskap om produktene, men de kunne også gi gode innspill på merkevarebygging og kommunikasjon, sier Jan Höjman, Chief Executive Office Tailor Store.

 

Emballasjeløsning for Tailor Store

Boxon har utviklet e-handelsposer i tre forskjellige størrelser til Tailor Stores skorter og en universell eske til både jakke og bukse. E-handelsposene er basert på resirkulert materiale. Konstruksjonen og designen av esken (som sørger for at jakken og/eller buksen ikke blir krøllete under transport) er designet og kuttet hos Boxons egen designavdeling.

Alle esker og poser er profilert med varemerket til Tailor Store.

Linje
Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?
Tom rad

Relatert innhold

Profilert emballasje

Emballasjen og den totale kjøpsopplevelsen blir en viktig del av kommunikasjonen.

Les mer
Boxon er for bærekraftig utvikling

Bærekraft

Vår forretningsidé og våre strategier skal støtte et godt miljøarbeid og sosialt ansvar.

Les mer
Emballasjekonsept i netthandel

Konsept for e-handeln

E-handelsesker spesielt tilpasset for å fraktes via post og konstruert for å enkelt kunne forsegles og åpnes.

Tom rad

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*
Linje
loading symbol