light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Investering i toppmoderne trykkpresse

Boxes & Labels utvider sin produksjonskapasitet med BOBST Master M5.

Vår etikettproduksjon i Borås, Boxes & Labels, har produsert etiketter og tilbudt systemintegrerte etikettløsninger siden 70-tallet. Vi satset tidlig på moderne trykkteknologi og digitale løsninger og har gjennom årene gjort nødvendige og smarte investeringer for å levere optimale løsninger til våre kunder. Nå investerer vi i enda en ny trykkpresse, en BOBST Master M5.

BOBST Master M5
Linje

Det aller siste innen trykkteknologi

Den siste strategiske investeringen er en toppmoderne BOBST Master M5 med 10 farger. Den kommer fra vår langvarige partner, Visutech. Boxes & Labels har tidligere investert i digitaltrykk gjennom for eksempel kjøpet av en HP Indigo fra Visutech.

Den nye trykkpressen har avansert teknologi for flerlagsetiketter, LED-forberedelse, laminering og kaldfolie, samt Digiflexo med høy automatisering. Denne betydelige anskaffelsen øker ikke bare Boxes & Labels produksjonskapasitet, men åpner også for nye markeder. Den posisjonerer oss for å møte et bredere spekter av kundebehov.

Investeringen styrker også det sterke båndet mellom Boxes & Labels og Visutech som partnere. Den understreker et felles engasjement for å levere høykvalitets- og innovative emballasje- og etikettløsninger til våre kunder. Gjennom vårt partnerskap med Visutech sikres ikke bare teknologiske fremskritt, men også en stabil serviceorganisasjon med rykte for profesjonell og rask støtte. Dette minimerer driftsstans og garanterer optimal drift for de anskaffede maskinene hos Boxes & Labels.

Linje
Anders Wulff Visutech, Dennis Artursson Boxes & Labels, Kalle Järnfors Boxes & Labels

quote_37x26.png  Vår investering i BOBST Master M5 10 C markerer en viktig milepæl for Boxes & Labels. Denne toppmoderne trykkpressen forbedrer ikke bare våre produksjonsmuligheter, men gir oss også den fleksibiliteten som kreves for å utforske og utnytte muligheter på nye markeder," sier Dennis Artursson, administrerende direktør for Boxes & Labels.

 

Visutech er en av de ledende leverandørene på det nordiske markedet når det gjelder digitale produksjonsløsninger for den grafiske industrien. Grunnlagt i 1988, opererer Visutech i Sverige, Norge, Danmark og Finland, med hovedkontor i Göteborg.

Tilbake til nyheter
Linje
Tom rad
loading symbol