Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bærekraft

Boxon arbeider for en bærekraftigutvikling, noe som innebærer hensyn tillangsiktige miljøaspekter samt balansemellom sosiale og økonomiske krav. Vi sørger for at disse målene oppnås gjennom ulike prosjekter, inkludert prosjekter som fokuserer på klimabeskyttelse, bærekraftig produksjon og kontinuerlig kontroll av strenge standarder som vi setter for våre produksjonssteder. 

Boxon utvikler og opprettholder en lønnsom, langsiktig bærekraftig og etisk forretningsvirksomhet. Selskapet har en lang historie med ansvarsfull forretningsvirksomhet, noe som forplikterfor framtiden.

Vi forplikter oss til en rekke prinsipper og standarder for å fremme offentlig bevissthet rundt bærekraftig endring som selskap i samsvar med FNs mål for bærekraftig utvikling. Med vår deltakelse i FNs Global Compact og Boxon Groups CSR, legger vi grunnlaget for våre etiske prinsipper og mål. 

Last ned vår bærekraftrapport.

Viktige spørsmål for oss

Miljø

Boxon har som mål å minimere sitt økologiske fotavtrykk og iverksette passende tiltak for å sikre bærekraftig utvikling og bevaring av naturressurser.

Sosialt ansvar

Boxon har alltid vært opptatt bærekraftige og etiske prinsipper i forhold til ansatte, forretningsparter, interessenter og miljøet. 

Sertifiseringer

Boxon er stolt av sitt rykte som et pålitelig og innovativt selskap. Les mer om våre medlemskap, priser og sertifikater.