, Eco Label - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Etiketter produsert på en bærekraftig måte

09.06.2020

I vår produksjon i Borås kan vi nå tilby etiketter i fossilfri PP-Eco Label. Etikettmaterialet har de samme egenskapene som tidligere, men er fremstilt på en mer bærekraftig måte.

I vår produksjon i Borås kan vi nå tilby etiketter i fossilfri PP. Etikettmaterialet har de samme egenskapene som tidligere, men er fremstilt på en mer bærekraftig måte. Å utvikle mer bærekraftige emballasjeløsninger er en betydelig del av Boxons strategi og derfor er det utrolig morsomt og viktig at våre etikettkunder nå får være en del av dette. I motsetning til tidligere syntetiske materialer produseres dette fra et restprodukt (furuolje) fra papirproduksjon. Prosessen kalles Mass Balance approach og er ISCC-sertifisert.

Etikettproduksjonen

I etikettproduksjonen løfter vi fram varemerker hver dag. Her trykker vi alle typer etiketter, alt fra vaskeråd og enkle, nøytrale etiketter til varemerkefremmende etiketter og avanserte budskap i firefargers trykk.

Boxon Produktion AB er en av få FSC-sertifiserte etikettprodusenter i Norden. Med dette sertifikatet kan vi garantere at våre etiketter og vår produksjonsvirksomhet oppfyller FSC-standarder. Etiketter med FSC-markeringer garanterer at produktet kommer fra en skog som forvaltes på en ansvarlig måte.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om Boxon Eco Label eller hvis du har spørsmål, spesielle ønsker eller krav til etiketten!

Les mer om våre Etiketter og trykketeknikk.