light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Fredrik Ståhl blir ny administrerende direktør i Boxon Group

2023-09-27

Det er med stolthet at vi presenterer Fredrik Ståhl som ny administrerende direktør i Boxon Group. Fredrik kommer fra Armatec, der han med stor suksess har vært konsernsjef og utviklet selskapet sammen med kollegaene.

Fredrik har solid erfaring fra emballasjeindustrien, og startet i bransjen som emballasjekonstruktør allerede i 1989. I sin nye rolle tar han med seg både erfaring, en dyp forståelse for bransjen og viljen til å bidra til selskapets kultur og utvikling.

Linje

quote_37x26.png Vi ønsker Fredrik velkommen til Boxon og familien vår! Etter 90 år går vi nå inn i en veldig spennende fase med vekst, bærekraft, innovasjon og et verdiøkende tilbud på agendaen. Vi står sterkt som selskap, og vi har fordelen av å ha et fantastisk team. Vi ser frem til enda en vellykket vekstreise, der Fredrik er den rette personen til å lede oss», sier Anders Yllfors, styreleder i Boxon.

Fredrik har tidligere erfaring med å ta bedrifter til nye høyder. Han vil arbeide for at vi skal fortsette å tilføre verdi til kundene våre og bli enda skarpere i kundetilbudet vårt.  

quote_37x26.png Det er med stor lidenskap jeg ser frem til å komme i gang med arbeidet i Boxon. Jeg er tiltrukket av kreativiteten som kreves for å være relevant for kundene, i en bransje som har gjennomgått store forandringer i løpet av mine snart 30 år i bransjen. Boxon har bygd opp en imponerende plattform som jeg håper og tror jeg kan bidra til å utvikle ytterligere», sier Fredrik Ståhl, ny administrerende direktør i Boxon.

 
Tilbake
Linje
Tom rad
loading symbol